Decorul camerei de zi, mobilierul, textilele si accesoriile sunt elemente pentru sufragerie si sunt actualizate in fiecare an. Este interesant pentru toata lumea sa priveasca inainte mobilierul care starneste dorinta de a fi in tendinte si curiozitatea. Sarcina este facilitata de designerii care au prezentat o serie de concepte pentru sufragerie si care pot fi vazute in magazinul online shopeo.ro.


Mobila de sufragerie si stilul confera camerei o prospetime si o revigorare vizuala. Sufrageria este destinata nu numai oaspetilor, ci este si un loc in care poti sa ai o viata confortabila in care sa te delectezi zi de zi. Decoratorii profesionisti sunt atenti la tendintele instantanee din interiorul clasic al sufrageriei.

Dar tendintele moderne transforma acest spatiu, intr-un camp pentru jocuri nesfarsite cu piese de mobilier uimitoare, structuri de colt, efecte de culoare si texturi.

Combinand interiorul cu mobilier pentru camera de zi, sufrageria capata o nota exclusiva. Nu este necesar sa utilizezi o anumita schema. Stilul actual ofera multe optiuni in segmentul clasic, creeaza noi tendinte de design care sunt mai mult legate de mobilier, forma, culoare, functionalitate, textura. Exista cateva modalitati simple, dar foarte eficiente, de a-ti face sufrageria unica.

Stil modern intotdeauna

Poate ca stilul numit „modern” este cel mai versatil, flexibil, ascunzand multe posibilitati de schimbare si actualizare a interiorului. A luat nastere in Statele Unite si Europa dupa cel de-al doilea razboi mondial si a intruchipat practicitatea si laconicul. Toate elementele din camera de zi erau subordonate principalului lucru – functionalitate.

Designul a fost dominat de mobilierul produs in serie pe piata de masa. Mobilierul de sufragerie din acea perioada corespundea nevoilor clasei mijlocii si muncitoare americane si europene din apartamentele de oras.

De-a lungul timpului, designul si decorul camerei de zi s-au schimbat, iar designerii au creat mai multe elemente pentru productia de mobilier, si anume, dulapuri, canapele, fotolii confortabile, corpuri de biblioteca, comode TV etc., care inca se potrivesc bine in sufragerie si in general in camera de zi.

Printre caracteristicile memorabile si recunoscute ale stilului se numara formele drepte care confera o estetica curata si minimalista. Camerele de zi au dulapuri fixe si dulapuri modulare cu o geometrie destul de simpla, iar langa ele exista canapele cu orizont drept al spatarului si margini drepte sau fotolii usor rotunjite cu recliner pentru picioare. Mai mult, mobilierul tapitat, de regula, ocupa locul principal in camera, iar restul mobilierului este de obicei un fundal suplimentar.

Accente pentru camera de zi

Capacitatea de a folosi detalii luminoase si originale iti permite sa creezi un spatiu elegant in care dorinta, este de a sta mult timp. De multe ori nu stii de unde sa incepi sau folosesti prea multe elemente si culori decorative, si acest lucru suprasolicita interiorul si incalca stilul uniform.

Este o arta intreaga sa alegi si sa plasezi corect accentele in interior. In magazinul online praktic.ro/promotii/poti vedea cele mai interesante caracteristici si accente care pot fi utilizate in siguranta in camera de zi.

Poti incepe cu cel mai important lucru: culoarea. Intr-adevar, inainte de a crea pete luminoase in camera de zi, trebuie sa te decizi asupra paletei generale. Accentul de culoare din interior este decorul, care contrasteaza cu gama principala a camerei. De exemplu, pentru o camera de zi in tonuri albe, accentul va fi un covor albastru si perdele in acelasi ton, iar pentru o camera verde bogata, tapiteria gri-argintiu a unui fotoliu poate deveni un accent.

Camera de zi este considerata fata casei, deoarece acolo se aduna prietenii si rudele in timpul sarbatorilor sau in weekend. Prin urmare, concizia, stilul si confortul ar trebui sa fie la cel mai inalt nivel.

Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unor accente luminoase amplasate corect. Lustrele si veiozele amplasate corect vor ajuta la netezirea unor imperfectiuni, la cresterea vizuala a dimensiunii incaperii, iar o lampa de podea luminoasa este un accent potrivit pentru o camera de zi.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}