Pentru a promova un site eficient, este esential sa tinem cont de aspecte importante sau sa apelam la serviciile de promovare SEO oferite de xSEO.ro. De asemenea, trebuie sa fim familiarizati cu unele instrumente simple si frecvent utilizate pentru promovarea unui site.

Este important de mentionat ca exista o varietate de instrumente disponibile pentru promovarea site-urilor, dar nu toate sunt benefice.

In primul rand, retelele de socializare reprezinta una dintre cele mai simple metode de promovare a unui site in zilele noastre. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea dintre noi detinem un cont pe cel putin una dintre retelele sociale existente in prezent.

Dintre toate, Facebook este cea mai utilizata si mediatizata retea de socializare. Pentru a promova un site folosind Facebook, totul este extrem de simplu. Este suficient sa aveti un cont si sa va inscrieti in cat mai multe grupuri relevante, unde puteti distribui ulterior link-uri catre site-ul dvs.

Trebuie insa sa fiti atenti sa nu abuzati si sa distribuiti in exces, deoarece acest lucru va poate expune riscului de a va vedea conturile blocate de catre Facebook, deoarece acesta poate considera ca faceti spam.

Trebuie sa stiti ca atunci cand doriti sa va promovati site-urile folosind platforma Facebook, acestea nu vor creste in clasament sau obtine un loc mai bun in rezultatele de cautare Google. Singurul avantaj consta in cresterea numarului de vizitatori.

O alta metoda pe care o puteti folosi pentru a face site-ul dvs. mai cunoscut este „inscrierea in directoare”. Aceasta metoda de promovare a site-ului a fost una dintre primele utilizate in tara noastra si in trecut obtinea rezultate bune.

Cu toate acestea, Google dispune acum de un robot numit Penguin, creat special pentru a detecta site-urile inscrise in directoare web si a le penaliza. Daca totusi doriti sa utilizati aceasta metoda, asigurati-va ca site-ul dvs. are un numar semnificativ de legaturi de calitate si o vechime de cel putin doi ani.

In acest context, recomand sa analizati tarifele si preturile pentru serviciile de SEO oferite de catre o firma specializata care foloseste metode actualizate de SEO.

O alta metoda utilizata in prezent, in special pentru promovarea magazinelor online, este emailul. xSEO este o agentie de promovare online care poate implementa cele mai bune metode de promovare a site-urilor.

Aceasta metoda de promovare poate fi benefica, in special atunci cand doriti sa promovati produse noi sau sa prezentati reduceri. Pentru aceasta, este important sa utilizati doar adrese de email publice, altfel exista riscul sa primiti injurii sau chiar sa fiti actionati in judecata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *